• Authentiek overnachten op een echte gouda kaasboerderij die gerund word door de familie van Vliet
  • Extra luxe appartementen
  • Alle toeristische plekjes binnen handbereik, maar toch landelijk genieten

Wilt u een logie boeken of heeft u vragen?

Vul dan ons Contactformulier in

Over ons

rien_van_vlietRien van Vliet

Rien van Vliet is geboren op 2 December 1958 op deze boerderij.  Op dezelfde morgen nog maakte zijn moeder Rijkje nog kaas. Rien maakt sinds 1989 samen met zijn vader Arie de kaas, en in 1995 hebben Rien en zijn vrouw Teuni het familiebedrijf overgenomen.

Rien melkt samen met zijn vrouw de koeien en maakt de kaas. Naast deze werkzaamheden verkoopt Rien onze producten in de boerderijwinkel.

sander_van_vlietSander van Vliet

Sander van Vliet is op geboren op Zaterdag 30 Maart 1991 en is de jongste zoon van Rien en Teuni. Zijn grootste passies zijn de koeien en het land. Na het afronden van de agrarische landbouwschool heeft hij besloten om samen met broer René het Familiebedrijf over te nemen.


rene_van_vlietRené van Vliet

René werd geboren op Woensdag 14 December 1988 en is de oudere broer van Sander. In tegenstelling tot Sander ligt zijn passie bij de kaas en de B&B. Waar Sander de agrarische school heeft gedaan, deed René de verkoop/marketing opleiding. Mocht u vragen hebben over uw verblijf dan kunt u zich het beste richten tot René.


teuni_van_vlietTeuni van Vliet

Teuni van Vliet werd geboren op 17 April 1961 en is getrouwd met Rien van Vliet met wie ze 4 kinderen heeft gekregen waarvan 2 actief in het bedrijf. Teuni melkt de koeien en verzorgt het kleinvee; schapen, kalfjes, 2 varkens, kippen, pauwen, paarden enz.