• Authentiek overnachten op een echte gouda kaasboerderij die gerund word door de familie van Vliet
  • Extra luxe appartementen
  • Alle toeristische plekjes binnen handbereik, maar toch landelijk genieten

Wilt u een logie boeken of heeft u vragen?

Vul dan ons Contactformulier in

Omgeving

1. Amsterdam

omgeving

Ontdek de mooiste plekken van Amsterdam op de meest uiteen lopende manieren; per boot door de grachten, per fiets, of bijvoorbeeld een stadswandeling. In Amsterdam bevinden zich meerdere musea die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, van Gogh museum of Anne Frank huis.

Afstand: 60 Km
Reistijd per auto: 45 minuten

2. Strand Scheveningen/ Nederlandse kust

omgeving2

Nederland beschikt over prachtige stranden en duingebieden. Het bekendste strand Scheveningen bevindt zich op slechts 50 kilometer vanaf onze boerderij, en is dus een prima dagje uit. Naast Scheveningen herbergt Nederland veel meer mooie locaties aan de kust zoals bijvoorbeeld de Grevelingen en de Wadden eilanden.

Afstand: 50 Km
Reistijd per auto: 40 minuten

3. De Goudse kaasmarkt

omgeving3In de stad Gouda waar de naam van de kaas zijn oorsprong vindt is nog wekelijks een echte kaasmarkt te beleven. De Goudse kaasmarkt behoort samen met Alkmaar tot de grootste toeristische trekpleisters in Nederland wat kaas betreft. Door de centrale ligging van onze boerderij bent u binnen ``no-time`` in Gouda, met de fiets in 35 minuten.

Afstand: 10 km Gouda, 80 km Alkmaar
Reistijd Gouda: 35 Minuten per fiets
Reistijd Alkmaar 75 minuten per auto

4. Fietsen/ wandelen/vissen

activiteitenHet groene hart waar wij ons in bevinden is bij uitstek geschikt om te fietsen. Veel fietsroutes, mooie natuur, grote geschiedenis met veel monumenten en veel water om ons heen maken het onvergetelijk. Wilt u een fiets huren? Wij werken samen met de locale fietsenwinkel. Laat het ons weten bij de reservering.

Ook voor wandelaars zijn er veel wandelroutes beschikbaar en kunt u Nederland misschien wel op zijn mooist zien. Wij kunnen u hier uiteraard over informeren.

Omdat wij in deze regio ca. 3 meter onder de zeespiegel wonen, leven wij in een schitterende waterrijke omgeving waar uiteraard goed gevist kan worden. Als toerist kunt u bij de gemeente Oudewater een pas aanvragen waardoor u overal mag vissen.

5. Tulpen en de Keukenhof

omgeving5Nederland staat bekend om haar tulpen en is één van de grootste exporteurs van tulpen en tulpenbollen ter wereld. Tulpen zijn een synoniem geworden voor de Nederlandse handel, schoonheid en toerisme. De expositie van miljoenen tulpen in de Keukenhof te Lisse trekt jaarlijks 800.000 bezoekers uit de hele wereld. Deze slechts 2 maanden durende, jaarlijks terugkerende bloemententoonstelling wordt ook wel “De Tuin van Europa” genoemd. De tentoonstelling begint eind maart en eindigt eind mei.

Afstand Keukenhof: 45 Km
Reistijd Keukenhof: 45 minuten

6. Kinderdijk

omgeving6Eén van de bekendste toeristische attracties van Nederland is Kinderdijk. Kinderdijk is de gemeente met de meeste molens van Nederland. Zoveel molens zo dicht bij elkaar met daartussen het zo typische Hollandse polderlandschap zorgt voor een mooi plaatje dat jaarlijks tienduizenden toeristen trekt.

Afstand: 29 Km
Reistijd: 40 minuten

7. Oudewater

omgeving7Wij bevinden ons in de gemeente Oudewater. Oudewater is een klein stadje met een rijke geschiedenis, waarin heksen, de touwfabriek en de Oudewaterse moord in het jaar 1575 een groot deel van uitmaken. Het gezellige stadscentrum heeft veel terrasjes, omringd door monumenten uit de Gouden Eeuw.  Wilt u verse broodjes, of andere lekkernijen kopen? Het centrum van Oudewater ligt 2,6 kilometer bij ons vandaan.